tisdag 10 september 2013

Senaste tisslet och tasslet om iPhone 5S och 5C...!


Bild lånad från: http://www.ibtimes.com/apple-iphone-5s-5c-release-date-nears-7-announcements-we-believe-will-wont-be-made-tuesdays-event

Klockan 19 ikväll, svensk tid, hade Apple sin presskonferens där de presenterade två nya mobiltelefoner. Mobilerna har det surrats om en längre tid, något spännande som skiljer denna lanseringen från andra är att Apple för första gången lanserar en budget mobil.
   iPhone 5C, som den kallas, kan inte kännetecknas för att vara en klassisk iPhone. De sobra färgerna är borta och istället kan man välja mellan blå, gul, grön, rosa eller vit. Fram- och baksida består av ett plasthölje - frågan är alltså om dessa kommer att bli mer eller mindre hållbara än övriga iPhone-modeller, eftersom iPhone är en mobil som gjort sig känd för att vara väldigt ömtålig...
   Uppdateringen av 5:an, iPhone 5S lyxas till och lanseras även i guld (?!). Alltså, du som har tänkt köpa iPhone har nu ytterligare färgmöjligheter... Det sägs även att en fingeravtryckssensor ska finnas i hemknappen, som ett alternativ till PIN-kod. Kameran ska även den vara förbättrad med större bländare och dubbla led-blixtar.
   Ryktena säger att det kan ta allt från tre veckor till tre månader tills den finns i butik i Sverige. Vad tror ni, vilken kommer att bli störst hit?

Källor:
http://www.expressen.se/nyheter/sa-ar-apples-tva-nya-iphone-modeller/
http://www.metro.se/teknik/sverige-kan-fa-vanta-pa-nya-iphones/EVHmij!DbX4VPf25qGMU/


Läs mer här:
http://www.affarsvarlden.se/hem/nyheter/article3760515.ece

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar